test

Niets is leuker dan het begeleiden van energieke opdrachtgevers zoals Esther. Het samen bedenken en ontwikkelen van drukwerk-oplossingen, is waar wij blij van worden.
De vraag van het maken van een presentatiemap lijkt op het eerste oog simpel. De realiteit is complexer: er zijn 1001 verschillende uitvoeringen en dus dito mogelijkheden
Elke drukker kan drukken. Dat geldt zeker als het om de uitvoering van (les)boeken en magazines gaat. Bij FWa Drukwerk gaat het inmiddels allang niet meer om die productie alleen.
Het ontwikkelen van lesmateriaal is iets wat FWa Drukwerk al jarenlang voor verschillende opdrachtgevers, zoals voor diverse overheden en instanties,doet.
Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) is de branchevereniging voor de ambachtelijke slager in Nederland. Zo ondersteunen zij hun leden onder andere met het verstrekken van informatie.
Het spelen van een spelletje haalt het kind in ons naar boven. Maar ook spelletjes moeten eerst worden bedacht en gemaakt, voordat ermee gespeeld kan worden.
Unieke relatiegeschenken! Samen met Emily van Vught van Brand Energy Design heeft FWa Drukwerk voor Arrezina een set van inspiratiekaarten mogen ontwikkelen.
Van visitekaartjes worden wij gelukkig. Het visitekaartje is een tastbaar object van een eerste ontmoeting. Van de eerste indruk krijg je er maar één, daarom is een goede uitvoering van belang.
Flyers, folders en kaarten. Een mooie manier om te vertellen wat je doet en wat je voor een ander kan betekenen. Deze zijn makkelijk uit te delen en worden geregeld bewaard en gespaard.