Spelen met spellen

Home > FWa print > Spelen met spellen

Spelen met spellen

Het spelen van een spelletje haalt het kind in ons naar boven. Maar ook spelletjes moeten eerst worden bedacht en gemaakt, voordat ermee gespeeld kan worden. En juist daarvoor moet je FWa Drukwerk hebben. Geen spel is gelijk en juist in dat aspect zijn wij een fanatieke speler. Het meedenken in mogelijkheden en ontzorgen tijdens de realisatie zit ons nu eenmaal in het bloed.

Uniek

Graag denken wij dan ook mee bij het ontwikkelen van unieke spellen. Een voorbeeld waar we trots op zijn is het spel Optimaal Digitaal behorende bij een workshop om (digitale) dienstverlening te verbeteren. Zo’n spel behelst meer dan alleen het maken van het doosje voor om een set kaarten. In dit geval moest er ook een handleiding in passen met een spelbord en een scheiding voor twee stapels van opdrachtkaarten.

Standaard

Ook het maken van meer standaard spellen begeleiden wij bij FWa Drukwerk met liefde. Zo hebben wij voor diverse klanten spellen mogen maken. Een kleine greep uit ons spellenpakket:

  • Kaartspellen
  • Kwartetten
  • Puzzels

De meeste spellen zitten in een doosjes. Lees hoe wij het maken van zo’n doosje aanpakken!

Ook een eigen spel?

FWa Drukwerk denkt met plezier mee naar wat de mogelijkheden zijn voor jouw eigen spel. Of dat nu een kwartet, een puzzel of iets anders is. De adviseurs van FWa Drukwerk begeleiden je graag.

Scroll naar boven