Onze Dozen en Spelletjes

Home > FWa print > Dozen en Spelletjes

FWa maakt het apart!

De productie van dozen en spelletjes is een (grafisch) vak apart. Bij het bedenken en produceren van deze producten is veel specifieke kennis nodig. Wij helpen je graag met de vele mogelijkheden die er zijn. Nodig ons gerust uit om mee te denken. Hierbij alvast een voorschot wat je van ons kan verwachten.

De eerste vraag is: Waar dient de verpakking voor? Wanneer dit bekend is, kan het volgende worden vastgesteld: formaat, keuze materiaal, keuze bedrukking en bescherming. Aan de hand van deze informatie kan er een begroting opgesteld worden. Bij opdracht maken wij een stansmestekening. Op basis van deze tekening kan er vastgesteld worden hoe het ontwerp opgemaakt kan worden

Het ontwerp van de bedrukking verzorgen wij graag voor je, uiteraard kan je deze ook zelf aanleveren (op basis van de door ons aangeleverde stansmestekening). Nadat het ontwerp gereed is kunnen wij starten met de productie van het doosje.

Wanneer het om een spelletje gaat zorgen wij ervoor dat de afzonderlijke delen worden geproduceerd. Het samenstellen van de afzonderlijke delen pakken wij voor je op. Dit vergt enige expertise en planning. Het spreekt voor zich dat het uiteindelijke product geheel compleet klaar staat voor verzending en klaar voor gebruik.

Scroll naar boven