Studio FWa

  1. Home
  2. >
  3. Studio FWa

Studio FWa is een logisch vervolg op onze adviserende werkzaamheden en de productie van divers drukwerk en sign. De behoefte voor degelijk studiowerk is enorm gegroeid.

Bij ons kan er gekozen worden voor het volgende:

DTP werk: Eenvoudige aanpassingen in bestaande documenten. Na ontvangst van open bestanden maken wij de gewenste aanpassing. Uiteraard ontvang je een pdf proef ter controle.

Ontwerp op basis van huisstijl: Op basis van bestaande huisstijl maken wij een nieuw en passend ontwerp. Dit ontwerp tonen wij graag in een presentatie. Uiteraard sturen wij ook een pdf proef, zodat het digitaal ook te bewonderen is. Na akkoord gaan wij over tot de productie van het product.

Ontwerp huisstijl / Campagne: Hier starten wij met een goed gesprek om al uw wensen duidelijk te krijgen. Aan de hand van het gesprek(ken) maken wij de eerste set aan ideeën visueel. Deze worden aan u gepresenteerd. Aan de hand van uw feedback gaan wij verder met het proces.

Vanuit onze studio sturen wij ook het huisstijl management aan. Op basis van gemaakte en aangeleverde huisstijlboeken beoordelen wij of alle uitingen voldoen aan de huisstijl. Zo niet dan sturen wij het verschil bij. Onze huisstijl check is van visitekaartje t/m een signing aan de gevel. Alles met logo of huisstijl kleuren valt wat ons betreft hieronder.

Wil je ook eens een huisstijl check? Vraag er gerust naar, wij helpen je graag verder.

Met trots presenteren we onze studio projecten

In samenwerking met TMA hebben wij diverse tools vervaardigt voor de diverse cursussen. Zo is er een stappenspel ontwikkelt waarbij de diverse stadia inzichtelijk zijn gemaakt.
Niet voor niets kwam het ministerie van Binnenlandse Zaken naar ons toe met de vraag om mee te denken over het maken van een passende huisstijl.
Als specialist heb je maar één doel: het bereiken en bewegen van uw doelgroep. Hoe zorg je ervoor dat uw doelgroep uw boodschap ziet en herkent. Een goed ontwerp is hierbij essentieel.
Stichting Vrienden van het Sophia kwam naar FWa Drukwerk om de vormgeving en de productie van de signing van de verschillende panden te ontwerpen en uit te voeren.
De betonvereniging is een opleidingsinstituut voor de bouw. Wij als FWa drukwerk verzorgen in POD de productie van de opleidingen en de eventuele verzending hiervan.

FWa is jou studio specialist!

ROLL-UP BANNERS
SPANDOEKEN
SIGNING
INMEETSERVICE