1. Home
  2. >
  3. FWa Print

Wij zijn geen leverancier, wij zijn een onderdeel van je team.

Een moderne drukkerij doet meer dan alleen het correct uitvoeren van een opdracht. Wij denken graag met je mee. Uiteraard op het gebied wat er grafisch en technisch mogelijk is. Het spreekt voor zich dat wij meedenken over logistieke processen. En hoe dit het best uitgevoerd wordt. M.a.w. wij organiseren graag alles van idee t/m afleveren op locatie.

Wij drukken o.a. het volgende:

  • Huisstijl drukwerk - van visitekaartje t/m enveloppen en briefpapier
  • Boeken - diverse formaten, oplagen en afwerkingen
  • Specials - op maat gemaakte verpakkingen, handige ringbanden etc.
  • Cursus materiaal - readers, schrijfblokken en pennen.

Uiteraard hebben wij de beschikking over de meest moderne machines voor zowel het drukken als het afwerken. Van vouwen van folders tot en met het brocheren van magazines. Kwaliteit is enorm belangrijk. Een prettige samenwerking / beleving vinden wij minimaal even zo belangrijk. Dit maakt ons de moderne drukkerij.

Met trots presenteren we ons drukwerk

Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) is de branchevereniging voor de ambachtelijke slager in Nederland. Zo ondersteunen zij hun leden onder andere met het verstrekken van informatie.
Het spelen van een spelletje haalt het kind in ons naar boven. Maar ook spelletjes moeten eerst worden bedacht en gemaakt, voordat ermee gespeeld kan worden.
Unieke relatiegeschenken! Samen met Emily van Vught van Brand Energy Design heeft FWa Drukwerk voor Arrezina een set van inspiratiekaarten mogen ontwikkelen.
Van visitekaartjes worden wij gelukkig. Het visitekaartje is een tastbaar object van een eerste ontmoeting. Van de eerste indruk krijg je er maar één, daarom is een goede uitvoering van belang.
Flyers, folders en kaarten. Een mooie manier om te vertellen wat je doet en wat je voor een ander kan betekenen. Deze zijn makkelijk uit te delen en worden geregeld bewaard en gespaard.
De productie van dozen en spelletjes is een (grafisch) vak apart. Bij het bedenken en produceren van deze producten is veel specifieke kennis nodig. Wij helpen je graag.

FWa is jou drukwerk specialist!

ROLL-UP BANNERS
SPANDOEKEN
SIGNING
INMEETSERVICE