1. Home
  2. >
  3. FWa Print

Wij zijn geen leverancier, wij zijn een onderdeel van je team.

Een moderne drukkerij doet meer dan alleen het correct uitvoeren van een opdracht. Wij denken graag met je mee. Uiteraard op het gebied wat er grafisch en technisch mogelijk is. Het spreekt voor zich dat wij meedenken over logistieke processen. En hoe dit het best uitgevoerd wordt. M.a.w. wij organiseren graag alles van idee t/m afleveren op locatie.

Wij drukken o.a. het volgende:

  • Huisstijl drukwerk - van visitekaartje t/m enveloppen en briefpapier
  • Boeken - diverse formaten, oplagen en afwerkingen
  • Specials - op maat gemaakte verpakkingen, handige ringbanden etc.
  • Cursus materiaal - readers, schrijfblokken en pennen.

Uiteraard hebben wij de beschikking over de meest moderne machines voor zowel het drukken als het afwerken. Van vouwen van folders tot en met het brocheren van magazines. Kwaliteit is enorm belangrijk. Een prettige samenwerking / beleving vinden wij minimaal even zo belangrijk. Dit maakt ons de moderne drukkerij.

Met trots presenteren we ons drukwerk

Niets is leuker dan het begeleiden van energieke opdrachtgevers zoals Esther. Het samen bedenken en ontwikkelen van drukwerk-oplossingen, is waar wij blij van worden.
De vraag van het maken van een presentatiemap lijkt op het eerste oog simpel. De realiteit is complexer: er zijn 1001 verschillende uitvoeringen en dus dito mogelijkheden
Elke drukker kan drukken. Dat geldt zeker als het om de uitvoering van (les)boeken en magazines gaat. Bij FWa Drukwerk gaat het inmiddels allang niet meer om die productie alleen.
Het ontwikkelen van lesmateriaal is iets wat FWa Drukwerk al jarenlang voor verschillende opdrachtgevers, zoals voor diverse overheden en instanties,doet.
Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) is de branchevereniging voor de ambachtelijke slager in Nederland. Zo ondersteunen zij hun leden onder andere met het verstrekken van informatie.
Het spelen van een spelletje haalt het kind in ons naar boven. Maar ook spelletjes moeten eerst worden bedacht en gemaakt, voordat ermee gespeeld kan worden.

FWa is jou drukwerk specialist!

ROLL-UP BANNERS
SPANDOEKEN
SIGNING
INMEETSERVICE