Om door een ringetje te halen

Home > FWa print > Om door een ringetje te halen

Om door een ringetje te halen!

Het ontwikkelen van lesmateriaal is iets wat FWa Drukwerk al jarenlang voor verschillende opdrachtgevers, zoals voor diverse overheden en instanties, doet. Naast naslagwerk in gelijmde versies of als gebonden boekwerken leveren we flexibele systemen. Ook maken wij regelmatig de benodigde ringband waarin de katernen verzameld worden

De ringband

De uitvoering van een ringband is afhankelijk van verschillende factoren. Zo is natuurlijk de oplage en dikte van de vulling van belang, maar ook het soort gebruik. Zo hebben ringbanden met lesmateriaal voor de stabiliteit van de vulling veelal 4 ringen. Als cursisten naderhand zelf hun map moeten kunnen ‘bijvullen’, is dat vaak een reden om te kiezen voor een systeem met 2 ringen zodat zij zelf thuis blaadjes kunnen perforeren en toevoegen.

Flexibel: ook in uitvoer en beheer

Het grootste voordeel van een ringband is natuurlijk de flexibiliteit ervan. Bij een voortschrijdend inzicht, een nieuwe techniek, een verbeterde procesgang of een andere aanvulling, kan dat in principe het oude katern vervangen. Met ‘in principe’ bedoelen we niet dat het theoretisch mogelijk is, maar ook echt in de praktijk kan. Hoe we dat zo zeker weten? Omdat wij bij FWa Drukwerk ook dat kunnen uitvoeren en beheren namelijk. Veel klanten ervaren juist dit aspect van onze dienstverlening als zeer waardevol. Zij hebben er op die manier geen omkijken meer naar.

Als zijnde een collega nemen wij bij FWa Drukwerk de volledige handling op ons, vervangen als dat nodig is de oude inhoud met de nieuwe en zorgen niet alleen voor opslag, maar ook voor de distributie. Zo wordt de ringband een map om door een ringetje te halen.

Op zoek naar een ringband (en meer)?

FWa Drukwerk denkt met plezier mee en de adviseurs van FWa Drukwerk begeleiden je graag. Wil je ook de verzorging van het gehele proces? Neem dan gerust contact met ons op.

Scroll naar boven