Handling met passie

Home > FWa print > Handling met passie

Handling met passie

Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) https://www.knsnet.nl/home is de branchevereniging voor de ambachtelijke slager in Nederland. Zo ondersteunen zij hun leden onder andere met het verstrekken van informatie en inspiratie. Voor dat laatste hebben ze een platform: Slagers Passie https://www.slagerspassie.nl/.

Kletspotvragen

Ook heeft KNS een spel laten ontwikkelen met ‘kletspotvragen’. Dat zijn speelkaarten met leuke vraagstukken en dilemma’s om tijdens een teamoverleg, de dagelijkse lunch of gewoon zomaar met elkaar op de werkvloer te bespreken

Ook de handling naar eindgebruikers

Het idee van een spel was de eerste stap. Bij FWa Drukwerk hebben we graag meegedacht, waardoor de uitvoering meer dan fraai is geworden. Dat meedenken ging in dit geval echter verder. Bij de realisatie van het doosje ‘kletspotvragen’ met bijhorende brochure en magazine was het product misschien dan wel klaar, maar lag het nog niet op tafel bij de eindgebruikers. Ook deze handling heeft FWa Drukwerk verzorgd. Geen probleem!

Als in het begin van het proces ook deze laatste stap meegenomen wordt, is de handling vaak een fluitje van een cent. Bij de ontwikkeling van het eindproduct is dan immers al rekening gehouden met zaken als de verpakkingswijze voor verzending. Klinkt logisch - en dat is het ook -, maar dat gebeurd nog niet altijd. Vaak kost deze laatste fase dan juist veel extra tijd (en dus kosten) en dat hoeft helemaal niet. Tenminste, als aan ons ligt.

Bij FWa Drukwerk betekent het ontzorgen dus niet alleen van idee naar realisatie, maar ook de handling hoort daarbij.

Opzoek naar meer dan drukwerk?

FWa Drukwerk denkt met plezier mee om jouw product te realiseren. De adviseurs van FWa Drukwerk begeleiden je graag. Wil je ook degelijk advies en een mooi opgeleverd object voorzien van de handling? Neem dan gerust contact met ons op.

Scroll naar boven