Presentatiemap 2.0 - Japanse sluiting

Home > FWa print > Japanse Sluiting

Presentatiemap 2.0 - Japanse Sluiting

Het hebben representatief presentatiemateriaal is en blijft belangrijk. Het is net als een visitekaartje: het geeft een indruk van hoe serieus je jouw klanten en je werk neemt. Zo’n eerste indruk kan je maar 1 keer maken. Des te belangrijker dat deze dan meteen goed is!

Bij FWa Drukwerk gaat om het verzorgen van het gehele proces.

Uiteraard begint dat met de wens van de klant. Dat kan een gelijmd naslagwerk, een fraai fullcolour magazine of een flexibel lespakket voor in een uniek vormgegeven ringband zijn. Mogelijkheden te over! Ons is het om het even.

Kwaliteit en gemak

De kracht van FWa Drukwerk is om tijdens alle fases mee te denken. Natuurlijk gaan wij niet over de inhoud van het boekwerk. Met onze grafische kennis adviseren we echter wel over de typografie, zoals het gebruik van een strak lettertype, de kleuren combinatie en spatiering bijvoorbeeld voor goede leesbaarheid straks.

Ook bij de uitvoer denken we mee en nemen, indien gewenst, al het werk uit handen. Wij kunnen namelijk de hele logistiek van distributie tot het regelen van de opslag verzorgen. Zo nodig gaan we zelfs nóg een stap verder. Ook het verzendklaar maken voor abonnees van een magazine, het on-demand verzenden van een losse (na)bestelling van het betreffende boekwerk of het actualiseren van een katern in een ringband, kunnen wij op ons nemen. Geen probleem, alles kan. Maar, wel altijd in goed onderling overleg met de klant. Wij vinden het belangrijk onze klant te leren kennen door eens in de zoveel tijd elkaar te zien en de complete dienstverlening door te spreken. Door deze aanpak zijn sommige klanten al jarenlang bij FWa Drukwerk klant. En daar zijn we best een beetje trots op!

Ook opzoek naar meer dan drukwerk?

FWa Drukwerk denkt met plezier mee en de adviseurs van FWa Drukwerk begeleiden je graag. Wil je ook degelijk advies inclusief de verzorging van het gehele proces? Neem dan gerust contact met ons op.

Scroll naar boven