3 In 1

Home > FWa sign > 3 In 1

3 In 1

Een spandoek is in veel gevallen niet meer dan een gespannen doek op een hek. Dat kan anders! Bij FWA Drukwerk is een eenvoudige spandoek namelijk zo veel meer. Zo hebben de spandoeken voor Microstad in Eindhoven meerdere functies in één:

  1. Afscherming & verfraaiing: de primaire functie van een spandoek is om het zicht op het terrein achter de hekken af te schermen. Bij een bouwterrein is dat zeker nodig: niemand wil immers naar de ‘rommel’ en de werkzaamheden die op het terrein plaatsvinden kijken. Een mooi spandoek is bovendien een verfraaiing voor de omgeving.
  2. Communicatie: omdat je niet kan zien wat er achter de hekken gebeurd, vertelt een goed spandoek de voorbijganger ook wat er straks zal verrijzen op die plek en welke werkzaamheden daarvoor nu plaatsvinden. Naast reclame is een spandoek bij uitstek een goed communicatiemedium.
  3. Wayfinding: een slim spandoek dient daarnaast ook als wegwijzer voor de verschillende betrokkenen: Waar kan personeel parkeren? Waar moeten bezoekers zich melden? Waar moeten de werkvoertuigen heen? Waar kunnen zij laden en lossen?

Van doek tot dienst

Hoewel je het product - een spandoek - overal en nergens kunt laten maken, gaat het bij FWa Drukwerk om de dienst daaromheen. We komen naar de locatie zodat we elkaar kunnen aankijken. Klinkt wellicht overbodig. Wij vinden van niet: zo kunnen we echt luisteren naar de wens of wensen die er spelen en kunnen we meteen ook meekijken en meedenken. Het geven van advies doen wij op basis van onze jarenlange ervaring. Met de klant komen we gezamenlijk tot een product: in het geval van Microstad meerdere spandoeken. Deze meten wij vervolgens nauwkeurig in en na productie zorgen wij voor de montage ervan.

Het simpele spandoek is dus bij FWa Drukwerk een volledige dienstverlening. Inmiddels hebben wij diverse vastgoedobjecten voorzien van fraaie signing.

Ook zo’n spandoek?

FWa Drukwerk denkt met plezier mee naar wat de mogelijkheden zijn voor jouw spandoek, zodat het die 3-in-1 signing is die een goed spandoek kan zijn. De adviseurs van FWa begeleiden je graag. Wil je ook degelijk advies en een mooi opgeleverd project? Neem dan gerust contact met ons op.

Scroll naar boven