Alle Sign Projecten

Sign Projecten

Op deze pagina vind u onze Sign Projecten.

Een spandoek is in veel gevallen niet meer dan een gespannen doek op een hek. Dat kan anders! Bij FWA Drukwerk is een eenvoudige spandoek namelijk zo veel meer.
Regelmatig voorziet FWa Drukwerk Het Nieuw Rotterdams Café, in de volksmond NRC , van nieuwe wanddecoratie. NRC vind u op Witte de Withstraat in Rotterdam.
Voor YouSure Puttershoek hebben wij zowel het basisconcept als de signing gemaakt. De gevel en de wanden van het kantoor zijn opnieuw vormgegeven.
FWa zorgt ook voor verlichting, zowel letterlijk als figuurlijk. Voor Risa IT hebben wij gezorgd voor een mooie lichtreclame aan de gevel. Van concept t/m montage.
Midden in de Amsterdamse Bijlmer heeft NOVA Kind- Jeugdcentrum een aantal jaren geleden haar eerste vestiging geopend. En de sign- makers van FWa mochten hier mee aan de slag.
Raad van bestuur van het Maasstad Ziekenhuis bedankt al haar medewerkers. Als dank is er een monument geplaatst in de binnentuin van het ziekenhuis.
Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk ook een nieuwe look en feel. Voor Flexhub hebben we in verschillende fases alle Signing mogen aanpassen in en om hun pand
Als je 10 jaar bestaat dan pak je groots uit, midden in de hoofdstad van Amsterdam. Samen met een echt Rotterdams reclamebureau mochten we deze klus aanvliegen.