Opdrachtgever Het Nieuw Rotterdams Café

Home > FWa sign > Het Nieuw Rotterdams Café

FWa doet het weer! (Wandbekleding)

Het Nieuw Rotterdams Café, in de volksmond NRC, is een hip café in de populaire Witte de Withstraat in het centrum van Rotterdam. Regelmatig voorziet FWa Drukwerk de muren van het NRC van nieuwe wanddecoratie. NRC stelt namelijk aan jonge Rotterdamse kunstenaars hun wanden ter beschikking als expositieruimte. Een win-win concept, want dit is natuurlijk voor hen een leuke manier om de Look & Feel van dit fraaie industriële interieur telkens een andere uitstraling te geven.

De wanddecoratie kan overigens verschillend zijn. Denk aan een custom made behang of bijvoorbeeld aan op dibond gedrukte schilderijen. Alles wordt in overleg met de betrokken artiest ontwikkeld en ook door FWa Drukwerk met zorg vervolgens geplaatst. Het NRC heeft er zo geen enkel omkijken meer naar.

FWa Drukwerk denkt met plezier mee naar wat de mogelijkheden zijn voor wanddecoratie: of dat nu de muur van een kantoor, trappenhuis, gang, kantine of van een andere locatie is. Geen plek is voor ons te gek. De adviseurs van FWa begeleiden je graag.

Wil je ook degelijk advies en een mooi opgeleverd object? Neem dan gerust contact met ons op

Scroll naar boven