Set van inspiratiekaartens voor Arrezina

Home > FWa print > Arrezina

Unieke relatiegeschenken

Samen met Emily van Vught van Brand Energy Design heeft FWa Drukwerk voor Arrezina een set van inspiratiekaarten mogen ontwikkelen. We zeggen nadrukkelijk samen, want zo’n bijzonder traject doe je ook echt samen.

Na veel meedenken en het maken van dummies ligt er een product waar we trots op zijn: een luxe set inspiratiekaarten in een bijpassend gebruiksvriendelijke doosje met fraaie foliedruk, magneetsluiting en zelfs een lint om de netjes afgeronde kaarten nog gemakkelijker uit het doosje te halen. Arrezina heeft hiermee een uniek relatiegeschenk om te geven aan haar deelnemers.

Denken en dummies

Elke wens start bij ons met de vraag: “Kunnen jullie dat regelen”. Na eenvoudige zaken als doel, oplage, formaat en vorm, begint het proces pas echt. De kracht van FWa Drukwerk zit in het denken in mogelijkheden en ontzorgen tijdens het proces. Het meedenken gaat ver en zetten we om in dummies. Een werkelijk voorbeeld maakt het maken van keuzes voor verdere uitwerking immers duidelijker en daarmee het eindresultaat van een nog hogere kwaliteit. Naast deze meerwaarde zit de kracht van FWa Drukwerk in de realisatie. Wat bedacht is, moet uiteindelijk ook gemaakt kunnen worden. Zo ontzorgen we de klant tijdens het hele traject: van idee naar eindproduct.

Ook een unieke wens?

FWa Drukwerk denkt met plezier mee naar wat de mogelijkheden zijn voor jouw bijzondere opdracht. Geen wens is voor ons te gek. De adviseurs van FWa Drukwerk begeleiden je graag.

Scroll naar boven