Opdrachtgever Risa IT

Home > FWa sign > Risa IT

FWa zorgt ook voor verlichting!

FWa zorgt ook voor verlichting, zowel letterlijk als figuurlijk. Voor Risa IT hebben wij gezorgd voor een mooie lichtreclame aan de gevel. Van concept en productie tot en met de montage. Een mooi project waarin bijna alle aspecten van onze diensten zijn opgenomen. Onze diensten kunnen in dit geval grofweg worden opgeknipt in een vier delen.

Advies, inmeten en begroten

Bij de klant is de wens ontstaan om beter zichtbaar te zijn. En heeft daarom besloten dat lichtreclame op het pand een must is. Op dit moment stappen wij graag in het proces, zodat wij mee kunnen denken en adviseren. Door onze input kan er sneller een keuze gemaakt worden tussen kwalitatief hoogwaardige alternatieven. Uiteraard gaan wij graag naar de locatie om omgevingsfoto’s te maken en maten op te nemen. Wanneer de diverse variabelen bekend zijn, kunnen wij starten met het maken van een begroting en onze offerte uitbrengen.

Bij Risa is het een doosletter geworden met verlichting (nachtschakelaar). Het object wordt op 12 meter hoogte gemonteerd. Het formaat is ongeveer twee bij vijf meter. Er moet ook rekening gehouden worden of er elektra aanwezig is.

Intekenen en begeleiding

Wanneer er een keuze is gemaakt, tekenen wij het gewenste object in op een door ons gemaakte foto (pdf-proef). Dit geeft een goede indruk van wat je kan verwachten van onze oplossing van het vraagstuk. Na akkoord op de pdf-proef gaan wij van start met de productie.

Productie lichtreclame/doosletters

De doosletters worden apart in de fabriek geproduceerd. De doosletters worden op een frame gemonteerd. In dit geval wordt ook de elektra en verlichting aangelegd in het object. Na de productie wordt het object verzendklaar gemaakt en verzonden naar de locatie waar het gemonteerd wordt.

Montage en oplevering

De montage gebeurt door een goed opgeleid team van professionals. Naast een goed team is goed gereedschap van belang inclusief veiligheidsmaterialen. Op een hoogte van 12 meter is dit zeker van belang. Op de dag van de montage hebben wij een hoogwerker ingezet. Onze accountmanager heeft gedurende alle stappen contact onderhouden met de opdrachtgever. Na de montage vindt de oplevering plaats.

Een goede samenwerking begint met goede communicatie, hierdoor gaat het project soepel en kom je snel tot de kern. Wij hebben enorm lekker samengewerkt met het team van Risa-IT en wij kijken uit naar eventuele vervolgprojecten.

Wil je nu meer weten, neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag met je vragen en wensen.

Scroll naar boven