Opdrachtgever You Sure

Home > FWa sign > You Sure

FWa organiseert het! (Wandbekleding)

Voor YouSure Puttershoek hebben wij zowel het basisconcept als de signing gemaakt. De gevel en de wanden van het kantoor zijn opnieuw vormgegeven. Nu zetten wij de wandbekleding in de spotlight.

De muren van het kantoor hebben wij v.z.v. diverse peesdoeken. Waaronder een peesdoek van het formaat 750 x 300 cm. Grote voordelen van peesdoek is dat grote oppervlakten strak kunnen worden gesigned. Overigens zijn er meerdere varianten te verkrijgen; de standaard, met verlichting en geluid reducerende constructies.

Dit proces is op te knippen in 4 delen; het basisconcept, de productie van het materiaal, de montage en de oplevering. Elke stap is even belangrijk. De adviseurs van FWa begeleiden je graag in dit proces. Wil je ook degelijk advies en een mooi opgeleverd object, neem dan gerust contact met ons op.

De gevel hebben wij voorzien van het logo en delen zijn voorzien van blauw vinyl met witte snijtekst. De etalage is v.z.v. edgefolie en logo. Zelfs de deurknoppen zijn v.z.v. blauwe folie. Dat maakt het geheel af.

Scroll naar boven