Opdrachtgever Maasstad Ziekenhuis

Home > FWa sign > Monument voor Maasstad Ziekenhuis

FWa maakt het!

Raad van bestuur van het Maasstad Ziekenhuis bedankt al haar medewerkers. Als dank is er een monument geplaatst in de binnentuin van het ziekenhuis. Aan dit mooie project heeft FWa Drukwerk mogen meewerken

Een monument als een 2-traps raket. De medewerkers staan centraal.

Fase 1:    Het plaatsen van 2 glasplaten v.z.v. edge-folie en het motto Boven alles Rotterdams.

  • De glasplaten zijn nu een wensenbord geworden. De medewerkers hebben per team de gelegenheid gehad om een boodschap te noteren op 1 van de platen.
  • Nadat het laatste team aan de beurt is geweest zijn de opschriften vereeuwigd d.m.v. fotografie.
  • De techniek achter dit mooie project; Nadat er uitvoerig geluisterd is naar de wensen van de klant hebben de adviseurs van FWa snel gehandeld en zijn gestart met de voorbereidingen. Uiteraard wordt er eerst een impressie van de opdruk gemaakt en ter goedkeuring toegestuurd.
  • Nadat de impressie is goedgekeurd kan er geproduceerd worden. Het spreekt voor zich dat een monument als deze een stevig fundament nodig heeft. Nadat het fundament geplaatst is worden de glasplaten op het fundament gemonteerd. Het fundament wordt mooi afgedekt met houtsnippers. Uiteraard worden de platen goed schoongemaakt en worden pas daarna voorzien van de edge-folie.

Fase 2:    Nadat de foto’s van de glasplaten genomen zijn is de tweede fase ingegaan.

  • De tweede fase is het vermelden van alle 1500 medewerkers op de drie platen. Ook hiervoor hebben wij op voorhand een pdf proef gestuurd. Na het akkoord hebben wij de derde glasplaat geplaatst. En na het grondig reinigen van de drie glasplaten de namen van de medewerkers op het kunstwerk gemonteerd. Het eindresultaat is te bewonderen in de binnentuin van het ziekenhuis. Wij zijn er enorm trots op dat wij als FWa Sign & Print hebben mogen meewerken aan zo iets moois. Wij dragen de bikkels van de zorg een warm hart toe
Scroll naar boven