Opdrachtgever Flexhub

Home > FWa sign > Paytra heet vanaf nu Flexhub

FWa creëert!

Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk ook een nieuwe look en feel. Voor Flexhub hebben we in verschillende fases alle Signing mogen aanpassen in en om hun pand. Een mooi totaalproject met een schitterend eindresultaat.

Op de gevel hebben we de oude doosletters en lichtbakken verwijderd en nieuwe gemonteerd. Leuk detail is dat de doosletters onder de lichtbak in drie fases aangepast zullen worden. Vooraf hebben we hier al rekening mee gehouden zodat de laatste transformatie snel doorgevoerd kan worden.

Omdat er verschillende type materiaal en diverse printtechnieken gebruikt worden hebben we vooraf van alles samples gemaakt, zodat alles perfect op elkaar aansluit.

Binnen hebben we een volledige muur behangen uit 1 deel, Daarop hebben wij acrylaat letters op afstandhouders geplaatst, waardoor het geheel een mooie dieptewerking krijgt.

Leuk detail is dat het behang uit één stuk geprint is en dus naadloos op de muur gemonteerd kon worden. Omdat de muur niet glad was hebben we in samenspraak met de klant de muur laten stucen door een van onze vakbekwame onderaannemers.

Ook de balie moest er aan geloven. Een hele klus want deze wand was niet recht maar hol en bol. Geen probleem voor FWa, want deze acrylaatletters zitten de komende jaren vast.

Door gebruik te maken van de juiste materialen kunnen we de klanten kleur- en plakgarantie geven. Hoe leuk is dat!

Scroll naar boven