Stormpunt, creativiteit in drukwerk

Home > FWa print > Stormpunt, creativiteit in drukwerk

Stormpunt, creativiteit in drukwerk

“Creativiteit komt niet uit een boekje” is de titel van het nieuwe boek met 50 doe-het-zelf opdrachten van Esther van der Storm, Creatieve Wervelwind, Facilitator en Trainer bij STORMPUNT. Met haar innovatiebureau daagt Esther, dit jaar precies 5 jaar, verschillende organisaties uit tot vernieuwing en verandering. Niet nieuw is haar relatie met FWa Drukwerk. Al vaker heeft Esther ons samengewerkt. Met een ‘oude en vertrouwde’ partner is het prettig en snel schakelen.

Externe collega & partner

Niets is leuker dan het begeleiden van energieke opdrachtgevers zoals Esther. Het samen bedenken en ontwikkelen van drukwerk-oplossingen, is waar wij blij van worden. Bij FWa Drukwerk draait het namelijk niet zo zeer om het boekje zelf. Het gaat ons vooral om het proces om tot dat boekje te komen.

De kracht van FWa Drukwerk is in een dergelijk traject veelzijdig. Zo zijn wij de externe collega die tijdens de uitvoering van een project meedenkt en zoekt naar creatieve mogelijkheden voor drukwerk. Uiteraard binnen de gestelde kaders als deadline, beschikbaar budget en beoogde kwaliteit. Ook zijn wij de partner die zorgt voor de daadwerkelijke uitvoering. Immers, een boekwerk als dit moet uiteindelijk wel gemaakt (kunnen) worden.

Leuk en snel, FWa Drukwerk regelt het wel

Juist in deze combinatie van zowel collega als partner zit onze kracht en blijkt onze meerwaarde. Door onze betrokkenheid werkt het niet alleen sneller, wij weten de routes, kennen de hobbels en zorgen zo voor concreet resultaat. Maar bovenal maakt onze betrokkenheid het werk leuker. Vaak komen we samen tot ideeën en oplossingen die op voorhand niet bedacht waren.

Ook een uniek proces?

FWa Drukwerk denkt met plezier mee naar wat de mogelijkheden zijn voor jouw bijzondere opdracht. Geen proces is gelijk. Wij gaan graag met jou die uitdaging aan. Wil je het leuk en snel? Neem dan gerust contact met ons op, want FWa Drukwerk regelt het wel.

Scroll naar boven