Opdrachtgever Stichting Vrienden van het Sophia

Home > Studio FWa > Nova

FWa werkt!

Stichting Vrienden van het Sophia kwam naar FWa Drukwerk met de vraag om de vormgeving en de productie van de signing van de verschillende panden te ontwerpen en uit te voeren. Daarbij aan ons de taak om eerst lijn aan te brengen in de bestaande huisstijlelementen in samenspraak met de vormgever.

De uitdaging zat hem er voornamelijk in om de enorme verschillen in de huisvesting te verkleinen. Alle vestigingen van NOVA moesten dezelfde look en feel krijgen en moesten ook passen in het straatbeeld.

We zijn in gesprek gegaan met NOVA en hebben de wensen, verwachtingen en doelen inzichtelijk gemaakt met diverse visuals.

Daarna maakten wij een uitgebreide planning om er daarmee voor te zorgen dat het proces gegarandeerd gestroomlijnd zou verlopen.

Fun fact: de ontwerpen voor de Signing wordt zo goed ontvangen dat deze elementen geïmplementeerd zijn in de nieuwe uitstijl en dus overal op terug komen. Dat is mooi, want zo komt het werk van NOVA eenduidig en herkenbaar bij een nog bredere doelgroep onder de aandacht.

Scroll naar boven