Onze Ringbanden

Home > FWa print > Ringbanden

FWa voor opbergen!

Bij uitstek een functioneel opbergsysteem en marketing product. Een perfect product voor bijvoorbeeld scholen, opleidingsinstituten, etc. Een goede ringband, je kan haast niet zonder. Wat is er nu mooier dan wanneer je eigen studenten met jouw map rondlopen.

Er is een aantal zaken die wij belangrijk vinden aan een ringband. Functionaliteit en kwaliteit zijn heel belangrijk. Degene die ermee gaat werken moet het als prettig ervaren.

Dat betekent in de praktijk dat de ringband voorzien moet zijn van een goede mechaniek en het karton mag niet te dun zijn. Naast het gebruik gemak moet de bedrukking goed zijn en lang mee kunnen gaan.

Daarom adviseren wij te allen tijde een hoogwaardige kwaliteit laminaat. Dan blijft het bedrukte opbergsysteem langer mooi.

Uiteraard dient er rekening gehouden te worden met de huisstijl, wanneer dit gebeurd wordt de merkbeleving sterker. (Voor huisstijl management kan je ook bij ons terecht.) Naast de ringband produceren wij ook de inhoud. De inhoud wordt geproduceerd en voorzien van ordnergaten. Je kan er voor kiezen dat wij de ringbanden meteen afvullen met de inhoud, desgewenst met tabbladen en al.

Naast de ringbanden en de inhoud maken wij ook schrijfblokken, bedrukte pennen en studieboeken. Al met al kunnen wij veel voor je betekenen.

Scroll naar boven