Voorraadbeheer: makkelijk & snel

Webportal van FWa Drukwerk

Op ieder gewenst moment van de dag kan de voorraad worden beheerd of kan er online een bestelling geplaatst worden. In een beveiligde omgeving welteverstaan. Met uw eigen persoonlijke inloggegevens kunt u direct van start om een razendsnelle levering te realiseren door een gestroomlijnde orderintake en verwerking van de opdracht.

Portal

Speciaal voor standaard-(huisstijl-)drukwerk en voorraadbeheer heeft FWa Drukwerk een internet applicatie ontwikkeld. Dit systeem vereenvoudigt het bestellen van al uw standaard- en huisstijldrukwerk, het afroepen van voorraaddrukwerk en tegelijkertijd de absolute borging van uw huisstijl, zoals deze vastligt in uw huisstijlhandboek(en). Momenteel heeft FWa Drukwerk ruim 40 gebruikers van dit systeem.

Bestellen en/of afroepen standaard drukwerk

Overal ter wereld kunt u uw bestellingen of afroepen plaatsen. U kunt uitsluitend datgene bestellen, waartoe u geautoriseerd bent. Bovendien hoeven vaste gegevens niet telkens opnieuw te worden ingevoerd en kan de keuze beperkt worden door het eventueel toepassen van pop-up lijsten, die centraal worden bijgehouden. U krijgt via het Internet (vanzelfsprekend beschermd tegen gebruik door onbevoegden) de mogelijkheid al het standaarddrukwerk, zoals visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, schrijfblokken en dergelijke aan te maken en te bestellen. Het drukwerk dat bij ons op magazijn ligt is hiermee eveneens af te roepen, waarbij direct inzichtelijk is hoe groot de restvoorraad wordt en wanneer de ijzeren voorraad wordt bereikt.

Web-to-print

Met de Web2Print module bent u zelf in staat om een grote verscheidenheid aan documenten op een eenvoudige en zeer efficiënte wijze aan te passen, te beheren en te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan visitekaartjes die u regelmatig moet bestellen: de basis blijft hetzelfde, alleen de tekst [en misschien een enkel beeld] wisselt telkens. Met Web2Print kunt u deze tekst- én beeldwissels zelf realiseren. Start er morgen een nieuwe medewerker binnen uw bedrijf en heeft u nog visitekaartjes nodig? U kunt direct via onze Web2Print module het sjabloon van uw visitekaartjes oproepen en zijn/haar persoonlijke gegevens invoeren. Met één druk op de knop verzend u vervolgens uw bestelling, voorzien van de door u gewenste leverdatum, naar FWa Drukwerk.

Management rapportage

Uiteraard bestaat de mogelijkheid om managementrapportages op te vragen. U blijft zo exact op de hoogte van alle bestelacties. De manier en frequentie van managementinformatie wordt volledig in overleg met u vastgesteld.

Eenvoud

FWa Drukwerk is van mening dat een succesvolle implementatie van dit soort systemen afhankelijk is van de overzichtelijkheid en laagdrempeligheid. Dat is ook de kracht van het door FWa Drukwerk aangeboden systeem. Onze ervaring is dat gebruikers met een instructie van 5 minuten uitstekend in staat zijn de opmaakmodule te gebruiken en bestellingen of afroepen te plaatsen. De inrichting van het systeem zal kosteloos door FWa Drukwerk worden uitgevoerd.


twitter facebook linkedin youtube
Vraag een offerte aan Bel ons voor een afpraak

Chroomstraat 30, 2718 RR Zoetermeer

T 085 049 5150Ik wil meer informatie


©2018 FWa Drukwerk • T 085 049 5150 • Bezoekadres: Chroomstraat 30, 2715 CA Zoetermeer

webdesign door Tagman

Log in voor controle over uw voorraad. Upload een bestand naar onze ftp-server