Milieu: visie en innovatie

ISO 14001

FWa Drukwerk heeft het milieuzorg certificaat ISO 14001. Het ISO 14001 certificaat richt zich speciaal op het beheersen en verbeteren van prestaties op milieugebied. Met dit milieumanagementsysteem en de milieubarometer kunnen we de milieueffecten van onze bedrijfsvoering beter beheersen en het zorgt voor een continue verbetering.

Duurzaamheid en FSC drukwerk

Naast het milieucertificaat hebben we ook een FSC certificaat. Dit betekent dat wij op papier mogen drukken dat het FSC-keurmerk draagt. Het FSC-keurmerk geeft de zekerheid dat de grondstof voor het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Wij vinden het vanzelfsprekend dat we niet alleen gebruik maken van de bossen, maar ook ons best doen om nog iets te bewaren voor latere generaties. Daarom staan we natuurlijk, net als veel andere bedrijven én milieu- en ontwikkelingsorganisaties, achter FSC.

We bieden u graag de mogelijkheid om producten met het FSC-keurmerk te kopen. Door te letten op het FSC-keurmerk wanneer u hout of papier koopt helpt u ook mee de bossen – en alles wat daar leeft – te behouden.

Meer weten over FSC of ISO 14001?
Neem contact op met Raymond Wensing: rwensing@fwadrukwerk.nl of kijk op www.fsc.nl

CO2-uitstoot

FWa Drukwerk gebruikt nu ruim twee jaar de Milieubarometer. De Milieubarometer is een online meetinstrument dat de milieuscore en milieukosten van FWa Drukwerk eenvoudig en snel zichtbaar maakt.

De ingebouwde CO2-meter berekent en toont de CO2-uitstoot van onze bedrijfsactiviteiten. Elk jaar stellen we nieuwe milieudoelstellingen en proberen we de uitstoot van CO2 verder te verminderen. De overgebleven CO2-uitstoot die we veroorzaken compenseren we door bomen te planten in...

Samen

Op 7 februari 2010 tekenden 12 grafische bedrijven uit de regio Haaglanden een intentieverklaring om samen te gaan werken op het gebied van duurzaamheid. Het betreft een unieke samenwerking tussen bedrijven die aan de ene kant concurrenten zijn, maar inzien dat ze op het gebied van duurzaamheid veel van elkaar kunnen leren. De leden komen onder leiding van Stichting Stimular regelmatig bij elkaar.

Wilt u meer informatie over duurzaam ondernemen en de rol die drukwerk hierin kan spelen, neem dan contact op met Raymond Wensing: 079 343 06 85.

Intentieverklaring Grafimedia De Milieubarometer Intentieverklaring Grafimedia  


twitter facebook linkedin youtube
Vraag een offerte aan Bel ons voor een afpraak

Chroomstraat 30, 2718 RR Zoetermeer

T 085 049 5150Ik wil meer informatie©2018 FWa Drukwerk • T 085 049 5150 • Bezoekadres: Chroomstraat 30, 2715 CA Zoetermeer

webdesign door Tagman

Log in voor controle over uw voorraad. Upload een bestand naar onze ftp-server