Drukken

Full colour drukken:
Kwaliteit & Milieubewust

Uw drukwerk dat is een vak, ons vak. Promotioneel drukwerk, handelsdrukwerk, jaarverslagen, tijdschriften en periodieken, (kunst)boeken en agenda's, posters en kalenders. Maar ook etiketten, acceptgiro's, verpakkingen, een prijslijst of een showmap. Het verzorgen van drukwerk is de basis van onze diverse activiteiten op grafisch gebied.
Wij drukken met Presstek 52 DI offsetpersen. Deze machines zijn voorzien van de modernste techniek, namelijk waterloze offset, waarbij het vochtwater is vervangen door een siliconenlaag op de platen.

Waterloze offset drukt kleuren sprankelender af. Er ontstaat een kleurenspectrum dat een groter bereik heeft dan in traditionele offset, waardoor we in full color meer kleuren kunnen maken. Bovendien kunnen we drukken met een ongekend hoge rasterliniatuur; hierdoor lijken foto's bijna puntloos afgedrukt te worden.
Door het ontbreken van een vochtwerk op deze drukpers is er geen vervuiling naar water, lucht of bodem zoals van de toevoegingen die daar bij conventionele offset in zitten.

In combinatie met de plantaardige inkt die wij toepassen en de afwezigheid van chemicaliën bij het ontwikkelen van drukplaten, is waterloze offset zelfs de enige druktechniek die bij het Nordic Swan (Scandinavisch milieulabel) géén strafpunten krijgt.
De natuurlijke wasmiddelen voor onze offsetpers zijn een doelbewuste keuze voor een doordachte afvalbeheersing. Wij doen dit omdat het belangrijk is.

Deze nieuwe milieuvriendelijke full colour druktechniek combineren wij met passie en klassiek vakmanschap.
Fullservice dienstverlening is daarbij vanzelfsprekend.

Hoe kan ik een document aanleveren

FWa werkt met een PDF workflow. Daarom ontvangen wij van u graag een PDF van u volgens onze specificaties. Het is snel en gemakkelijk om een e-mail aan te sturen aan studio@fwadrukwerk.nl of uw contactpersoon (liever niet meer dan 5 Mb).
Wanneer mogelijk graag de bestanden comprimeren met een ZIP/RAR-programma. Grotere bestanden kunnen op onze FTP-server gezet worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Raymond Wensing rwensing@fwadrukwerk.nl.


twitter facebook linkedin youtube
Vraag een offerte aan Bel ons voor een afpraak

Chroomstraat 30, 2718 RR Zoetermeer

T 06 481 02 218.Ik wil meer informatie


©2018 FWa Drukwerk • T 085 049 5150 • Bezoekadres: Chroomstraat 30, 2715 CA Zoetermeer

webdesign door Tagman

Log in voor controle over uw voorraad. Upload een bestand naar onze ftp-server