Digitaal drukken

Onze reproafdeling beschikt over moderne machines die gebruik maken van de laatste technieken uw printwerk om zo snel en goed te verzorgen. Niets is te gek.

Kleur: Printing on Demand

Op onze betrouwbare en moderne printsystemen maakt FWa Drukwerk dag in, dag uit. duizenden prints. Van analoge of digitaal door u aangeleverde documenten, het maakt ons niet uit. Het resultaat is altijd snel én goed.

Standaard gebruiken we 80 of 90 grams color copy papier, op uw verzoek kan dat ook steviger, tot een maximum van 300 gram.

Printing on demand in kleur wordt vaak toegepast voor geboortekaartjes, uitnodigingen, flyers, folders, brochures. FWa Drukwerk heeft uitgebreide afwerkmogelijkheden in huis, van rillen tot brocheren en van vouwen tot inbinden.

Zwart/wit: alle aantallen & alle mogelijkheden

FWa Drukwerk maakt duizenden zwart/wit prints. Enkelzijdig of dubbelzijdig. Afgewerkt tot een brochure of een rapport. Of als losse vellen.

Wij printen op A4 en A3. Middels de zwarte bedrukking en een zeer groot scala aan gekleurde papiersoorten zijn vele variaties mogelijk. Ook de afwerking is zeer breed. Van een simpele vouw van A4 naar A5, tot een A3 output gevouwen en geniet naar een A4 boekwerk.

Finishing Touch

Natuurlijk verdient ook uw digitale drukwerk een finishing touch. FWa Drukwerk heeft uitgebreide afwerkmogelijkheden in huis, van rillen tot brocheren en van vouwen tot inbinden.

Hoe kan ik een document aanleveren

Het is snel en gemakkelijk om een e-mail aan te sturen aan studio@fwadrukwerk.nl of uw contactpersoon (eventuele bijlagen liever niet groter dan 5 Mb). Indien mogelijk de bestanden comprimeren met een ZIP/RAR-programma. Grotere bestanden kunnen op onze FTP-server gezet worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Raymond Wensing rwensing@fwadrukwerk.nl.


twitter facebook linkedin youtube
Vraag een offerte aan Bel ons voor een afpraak

Chroomstraat 30, 2718 RR Zoetermeer

T 06 481 02 218.Ik wil meer informatie


©2018 FWa Drukwerk • T 085 049 5150 • Bezoekadres: Chroomstraat 30, 2715 CA Zoetermeer

webdesign door Tagman

Log in voor controle over uw voorraad. Upload een bestand naar onze ftp-server